Workshops

Workshop Kleur

Ga gezellig met een groep van 4-6 personen aan de slag met de kleuren die bij jou en je persoonlijkheid horen. Welke kleuren halen het beste in jou naar boven en laten je ogen stralen, je haren glanzen en je huid prachtig egaal worden? Dit wordt bepaald met de HARTmethode, die niet alleen laat zien welke kleuren goed staan bij je uiterlijk, maar ook matchen bij jouw talenten en persoonlijkheid. We gaan kijken voor de spiegel wat jouw drie favoriete kleuren met je doen. Een workshop met een bijzondere kleurervaring voor alle deelnemers.

De prijs voor de workshop is € 39,95 per persoon. Deze prijs is inclusief koffie/thee met iets lekkers en inclusief jouw 3 favoriete kleurhartjes.

Workshop Stijl

Ga gezellig met een groep van 4-8 personen aan de slag met de kledingstijl passend bij je figuur. Je gaat leren hoe je de juiste balans binnen je figuur aanbrengt aan de hand van de verhoudingen in je lichaam. We gaan daarbij uit van 8 figuurtypes, hun doelen en hun Do's en Dont's op het gebied van kleding, stoffen en accessoires. Ook kijken we naar de vorm van jouw gezicht en welke halslijnen, accessoires en kapsels daarbij passen. Tijdens deze workshop kom je tot nieuwe inzichten op het gebied van fashion

De prijs voor de workshop is € 39,95 per persoon. Deze prijs is inclusief koffie/thee met iets lekkers en inclusief jouw persoonlijke figuur- en gezichthartjes.